Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η σωστή αντικαρκινική διατροφή σύμφωνα με τον διακεκριμένο ογκολόγο David Khayat

"Είναι δυνατόν η διατροφή μας, δηλαδή το φαγητό και τα ποτά μας, να ευθύνεται για το 20% των μορφών του καρκίνου -σελίδα 39"Χωρίς μεγάλο ρίσκο να κάνουμε λάθος, μπορούμε ουσιαστικά να επιβεβαιώσουμε ότι τα ένα τρίτο των μορφών (της νόσου) συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τη διατροφή"-σελίδα 39"με όλες του τις μορφές και όλες τις χρήσεις αποτελεί το κύριο, το πρώτο αίτιο του καρκίνου"-σελίδα 29-30
Ο διακεκριμένος ογκολόγος David Khayat μας προβληματίζει,μας βάζει σε σκέψεις και προσπαθεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον ρόλο που παίζει η διατροφή μας στη ζωή μας.
"Τίποτα" μας λέει "δεν είναι λιγότερο σίγουρο από τη διαίσθησή μας, την οποία πάντα πρέπει να ακολουθούμε".
«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιώσουμε με αλαζονικό τρόπο ότι η πλήρης απόρριψη ενός προϊόντος από τη διατροφή μας είτε η αύξηση της κατανάλωσης ενός άλλου μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση ή όχι μιας μορφής καρκίνου»
Οι επισημάνσεις αυτές του διακεκριμένου Γάλλου ογκολόγου David Khayat στο βιβλίο του "Η σωστή ΑΝΤΙ-καρκινική διατροφή",το οποίο όπως λέει είναι απόσταγμα τριάντα χρόνων εμπειρίας- είναι μία διαφορετική προσέγγιση που λαμβάνει υπ' όψιν:....

read more:
https://botanologia.gr/i-sosti-antikarkiniki-diatrofi-symfona-me-ton-diakekrimeno-ogkologo-david-khayat/