Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Επεξεργασμένα τρόφιμα - Γιατί επιμένουν να λένε όχι σε αυτά πολλοί ογκολόγοι και ποια από αυτά είναι τα πιο καρκινογόνα.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, 
και με τα περισσότερα ινστιτούτα διατροφής και διάφορων παθήσεων,πολλές ασθένειες που ταλαιπωρούν των σύγχρονο άνθρωπο,τις περισσότερες φορές,
οφείλονται στην κακή διατροφή και στις άκρως επεξεργασμένα τρόφιμα που καταναλώνουμε.
Το περίεργο είναι ότι οι περισσότερες από αυτές πωλούνται στα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας και το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις κουζίνες μας.
Και όπως χαρακτηριστικά λέει ο Dr. Eisenberg* 
“Πετάξτε όλα τα σκουπίδια από το σπίτι σας. Και έτσι δεν θα είναι εκεί για να τα βλέπετε και να μπαίνετε στον πειρασμό να τα φάτε”
Ας δούμε κάποια από τα τρόφιμα λοιπόν που όλο και περισσότεροι γιατροί ανά τον κόσμο μας συμβουλεύουν να μην τα προτιμάμε.
Επεξεργασμένα κρέατα
Τα επεξεργασμένα κρέατα είναι ίσως τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα που μπορεί να καταναλώνουμε λόγω των χημικών συντηρητικών που χρησιμοποιούνται για την
read more:  https://botanologia.gr/epexergasmena-trofima-giati-epimenoyn-na-lene-ochi-se-ayta-polloi-ogkologoi/