Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ρεβίθια με μπιζέλια, κουνουπίδι και άφθονα μπαχαρικά

Ρεβίθια με κουρκούμι και κουνουπίδι – από τις συνταγές μου
Στις συνταγές μου υγείας θα έχω διάφορα πιάτα που θα είναι και νόστιμα, αλλά και θα μας προσφέρουν τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και που χρειάζεται ο οργανισμός μας για την εύρυθμη λειτουργία του!
Μπορεί λίγο να μας ξενίζει, στην αρχή, η γεύση τους αλλά π.χ οι φακές είναι νοστιμότερες με λεμόνι ή με ντομάτα και το βασικότερο δεν παρεμποδίζουμε την απορρόφηση του πολύτιμου σιδήρου!
Ρεβίθια και μπιζέλια, λοιπόν, με κουρκούμι και κουνουπίδι.
Και θα χρειαστούμε:
-μισό ποτήρι λάδι
-ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-δύο σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
-μία κουταλιά της σούπας κουρκούμι
-ένα τέταρτο από το κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο...
read more:https://botanologia.gr/revithia-me-mpizelia-koynoypidi-kai-afthona-mpacharika/