ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

''Πήγανον,άνηθον,μάλαθρον βράσον,δος πιείν και ιάται.Μάσα και αγριοσταφίδα και μαστίχη και ιαθήσεται''

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Παντζάρια, καρότα, σελινόριζες τα απόλυτα χειμερινά λαχανικά

›
Είναι ρίζες – κόκκινες, πορτοκαλί, άσπρες και μας χαρίζουν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους και αν ξέρουμε πώς να τις χειριστούμε, μας...

Μαγειρεύω με βότανα – αλάτι αρωματισμένο με βότανα για υπέροχες υγιεινότατες γεύσεις

›
Αλάτι, το άλας της γης, ο λευκός χρυσός, που στην αρχαιότητα η αξία του ήταν τέτοια που το χρησιμοποιούσαν ως μέσω συναλλαγής. Ένα προϊό...

Βιταμίνη D – Ας γνωρίσουμε τέσσερις πηγές της εκτός από τον ήλιο

›
Βιταμίνη D- Η βιταμίνη του ήλιου Μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία συνθέτεται στον οργανισμό μας κυρίως όταν η ηλιακή ακτινοβολία έρ...

Βάφω τα πασχαλιάτικα αυγά μου κόκκινα με φυσική βαφή

›
– Βάφω φυσικά κόκκινα αυγά  με τις εξωτερικές φλούδες κρεμμυδιών Τα παλιότερα χρόνια που δεν υπήρχαν χημικά χρώματα, χρησιμοποιούσαν β...
Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τα βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες – μέρος 1ο

›
Παντού γύρω μας , όπου υπάρχει χώμα , υπάρχουν φυτά. Ακόμα και μέσα σε αυτή τη μεγάλη πόλη , όπου υπάρχει λίγο χώμα , θα δούμε να φυτρ...
Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Δεντρολίβανο και μέντα

›
read more: https://botanologia.gr
Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γάλα από κάσιους, ένα εύγευστο και θεραπευτικό ρόφημα

›
Κάσιους Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε τα κάσιους, θα τα χαρακτηρίζαμε σαν τα   “φυσικά αντικαταθλιπτικά”. Τα κάσιους,  οι πάνγευστοι καρποί...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Πληροφορίες

thalia
Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.