ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

''Πήγανον,άνηθον,μάλαθρον βράσον,δος πιείν και ιάται.Μάσα και αγριοσταφίδα και μαστίχη και ιαθήσεται''

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Επεξεργασμένα τρόφιμα - Γιατί επιμένουν να λένε όχι σε αυτά πολλοί ογκολόγοι και ποια από αυτά είναι τα πιο καρκινογόνα.

›
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο,  και με τα περισσότερα ινστιτούτα διατροφής και διάφορων παθήσεων,πολλές ασθένει...

Τι πρέπει να τρώω για να μειωθούν τα τριγλυκερίδιά μου;

›
Τα τριγλυκερίδια   είναι η κυριότερη μορφή λίπους που αποθηκεύεται στο σώμα μας,με απλά λόγια για να το καταλάβουμε:   τα τριγλυκερίδια ...
Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

το αλεύρι,τα είδη του και η σχέση τους με το ψωμί

›
αφού είδαμε πως "πιάνουμε προζύμι"  botanologia.blogspot.gr , "τι είναι προζύμι και τι μαγιά;" botanologia.bl...

τέσσερις λύσεις για έναν πιο ήσυχο ύπνο

›
τα προβλήματα στον ύπνο και οι αϋπνίες είναι συνηθισμένα προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους.  πολλοί μπορεί να είναι οι παράγοντες που επη...
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Λάδι λεβάντας – Πως μπορούμε να κάνουμε το ευωδιαστό και πολύτιμο λάδι

›
Λάδι λεβάντας  – ένα πολύτιμο , ευωδιαστό λάδι και μια εύκολη συνταγή για να το ετοιμάσουμε. Ας δούμε έναν απλό και εύκολο τρόπο παρασκ...
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τα μανιτάρια κρύβουν το «μυστικό» της αντιγήρανσης

›
Πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα μανιτάρια κρύβουν το «μυστικό» της αντιγήρανσης Συγκεκριμένα είδη μανιταριών έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε...
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

πετιμεζιού παραλειπόμενα -πως να κάνουμε το δικό μας πετιμέζι - 4ος τρόπος

›
και μιά ακόμα ανάρτηση για το "πως κάνουμε το δικό μας πετιμέζι"... ...που μου άρεσε πολύ ο τρόπος γραφής,ο τοπικός ιδιωματισ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Πληροφορίες

thalia
Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.