καλησπέρα σας!!! πολύ καλό άρθρο!!! δεν ήξερα ότι η λυγαριά έχει τόσες πολλές ιδιότητες,εμείς στα μέρη μας την λέμε καναπίτσα. είμαι από τα μέρη της Λαμίας. σε ευχαριστώ!!! Ελένη
Eξαιρετικό άρθρο. Τόσες πολλές πληροφορίες μαζεμένες για τη λυγαριά αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να βρει αλλού στο διαδίκτυο. Τώρα ξέρω τί είναι αυτό που μου έγραψε η γυναικολόγος..
Γεια σας και από μένα και συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλεία σας!!Εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη λυγαριά για τις πολυκυστικές που έχω απλά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε πόσες μέρες το μήνα πρέπει να πίνω λυγαριά?Πρέπει όλο το μήνα η κάποιες μέρες μόνο?Εάν πίνω κάθε μέρα υπάρχει πρόβλημα?
Φοβερό άρθρο γενικώς όλο το blog. H απάντηση για το οχι που έδωσες αγαπητή Θάλεια πηγαίνει στο "Εάν πίνω κάθε μέρα υπάρχει πρόβλημα" της φίλης ή στην δεύτερη ερώτηση με τις πολυκυστικές και τα ινομυώματα; Ευχαριστώ
ευχαριστώ!!! με σπόρους μπορούμε να έχουμε μιά λυγαριά αλλά αγαπητέ(η) φίλε(η) η Ελλάδα είναι γεμάτη λυγαριές και φύλλα μπορούμε να μαζέψουμε και να αποξηράνουμε και άνθη και σπόρους
Γεια σας , εφτιαξα εφεψημα λυγαριας ,τους σπορους μονο, για μια κουπα νερο ενα κουταλακι σπορους, το γλυκανα με μελι, αλλα δεν ειναι πικρο ειναι καυτερο σαν πιπερι και αισθανθηκα καψιμο στον λαριγγα και τον οισοφαγο.....μηπως εκανα λαθος την αναλογια ?επρεπε να βαλω λιγορους σπορους?
Η ΛΥΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΟ
αγορασα λυγαρια πριν διαβασω το αρθρο σας!μου ειχαν πει οτι ισχυουν ορισμενα απο αυτα που λετε κυριως για τα προβληματα της περιοδου.οταν το αγορασα ομως μου ειπαν να προσεξω ιδιαιτερα την αναλογια γιατι ειναι τοξικη !ισχυει?ευχαριστω πολυ και συγχαρητιρια
τοξική η λυγαριά; όχι βέβαια εκείνο που πρέπει πάντα να προσέχουμε όχι μόνο στα βότανα αλλά και σε οτιδήποτε τρώμε είναι οι δοσολογίες:ποτέ αλόγιστη χρήση-όλα με μέτρο διαβάστε και τις άλλες αναρτήσεις που έχω για τη λυγαριά... την καλημέρα μου!!!
καλησπέρα σας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ καλό άρθρο!!!
δεν ήξερα ότι η λυγαριά έχει τόσες πολλές ιδιότητες,εμείς στα μέρη μας την λέμε καναπίτσα.
είμαι από τα μέρη της Λαμίας.
σε ευχαριστώ!!!
Ελένη
ευχαριστώ!!!
Διαγραφήναι η λυγαριά σε πολλά μέρη λέγεται και καναπίτσα!!!
εντυπωσιακό!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ!!!
ΔιαγραφήEξαιρετικό άρθρο. Τόσες πολλές πληροφορίες μαζεμένες για τη λυγαριά αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να βρει αλλού στο διαδίκτυο. Τώρα ξέρω τί είναι αυτό που μου έγραψε η γυναικολόγος..
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ πολύ!!!
Διαγραφήχαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να προσφέρω έστω και λίγο στην πληροφόρησή μας για τον μαγικό και θαυμάσιο κόσμο των βοτάνων....
γεια σου θαλεια θα ηθελα να ρωτησω σε μια ενδομητριωση πως γινεται η χρηση της λυγαριας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Διαγραφήμόνο ο γιατρό σου φίλη μου μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση
Διαγραφήευχαριστώ!!!
Καταπληκτικό άρθρο.Σε κανένα φυτολογικό οδηγό τέτοιες πληροφορίες.ΜΠΡΑΒΟ.Δημήτρης Θεσσαλονίκη Γεωπόνος ΤΕΙ ΑΡΔΕΎΣΕΩΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σας και από μένα και συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλεία σας!!Εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη λυγαριά για τις πολυκυστικές που έχω απλά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε πόσες μέρες το μήνα πρέπει να πίνω λυγαριά?Πρέπει όλο το μήνα η κάποιες μέρες μόνο?Εάν πίνω κάθε μέρα υπάρχει πρόβλημα?
ΑπάντησηΔιαγραφήσε αυτό θα απαντήσει ο γιατρός σας που σας παρακολουθεί
Διαγραφήοιπολυκυστικές και τα ινομυωματα ειναι το ιδιο?
ΑπάντησηΔιαγραφήόχι
ΔιαγραφήΦοβερό άρθρο γενικώς όλο το blog. H απάντηση για το οχι που έδωσες αγαπητή Θάλεια πηγαίνει στο "Εάν πίνω κάθε μέρα υπάρχει πρόβλημα" της φίλης ή στην δεύτερη ερώτηση με τις πολυκυστικές και τα ινομυώματα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ
ευχαριστώ!!!
Διαγραφήαγαπητή φίλη (ε)
κάθε ερώτηση έχει ακριβώς κάτω την απάντησή της
και πάλι ευχαριστώ!!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ!!!
Διαγραφήμε σπόρους μπορούμε να έχουμε μιά λυγαριά αλλά αγαπητέ(η) φίλε(η) η Ελλάδα είναι γεμάτη λυγαριές και φύλλα μπορούμε να μαζέψουμε και να αποξηράνουμε και άνθη και σπόρους
Γεια σας , εφτιαξα εφεψημα λυγαριας ,τους σπορους μονο, για μια κουπα νερο ενα κουταλακι σπορους, το γλυκανα με μελι, αλλα δεν ειναι πικρο ειναι καυτερο σαν πιπερι και αισθανθηκα καψιμο στον λαριγγα και τον οισοφαγο.....μηπως εκανα λαθος την αναλογια ?επρεπε να βαλω λιγορους σπορους?
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΛΥΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιο φυτό αναφέρεται η μητέρα σας
Διαγραφήδιότι
σε κάποια μέρη λυγιά καλούν την λυγαριά
σε κάποια άλλα λυγιά καλούν και την αγράμπελη
αγορασα λυγαρια πριν διαβασω το αρθρο σας!μου ειχαν πει οτι ισχυουν ορισμενα απο αυτα που λετε κυριως για τα προβληματα της περιοδου.οταν το αγορασα ομως μου ειπαν να προσεξω ιδιαιτερα την αναλογια γιατι ειναι τοξικη !ισχυει?ευχαριστω πολυ και συγχαρητιρια
ΑπάντησηΔιαγραφήτοξική η λυγαριά;
ΑπάντησηΔιαγραφήόχι βέβαια
εκείνο που πρέπει πάντα να προσέχουμε όχι μόνο στα βότανα αλλά και σε οτιδήποτε τρώμε είναι οι δοσολογίες:ποτέ αλόγιστη χρήση-όλα με μέτρο
διαβάστε και τις άλλες αναρτήσεις που έχω για τη λυγαριά...
την καλημέρα μου!!!