Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μαγειρεύω με βότανα, ένας συνοπτικός γευστικός οδηγός

   Tα βότανα συνήθως τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ώρα που μαγειρεύουμε , υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όπως-
-λάδι αρωματισμένο με βότανα
– ξύδι αρωματισμένο με βότανα
– σάλτσες αρωματισμένες με βότανα.
– τυρί αρωματισμένο με βότανα
– κρασί αρωματισμένο με βότανα ακόμα και
– αλάτι αρωματισμένο με βότανα – ας θυμηθούμε : Αλάτι αρωματισμένο με βότανα για υπέροχες υγιεινότατες γεύσεις
Οι σαλάτες,
τα βραστά και τα ψητά κρέατα,
τα ψητά λαχανικά,
τα ψάρια και τα χόρτα μας παίρνουν μια ευωδιαστή ιδιαίτερη γεύση και το σπουδαιότερο προσθέτουμε επιπλέον θρεπτικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες απαραίτητα για την....

read more:
https://botanologia.gr/mageireyo-me-votana-enas-synoptikos-geystikos-odigos/

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ!..
    ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΟΥ ΝΟΣΤΙΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΧΕΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα καλή μου και καλό μήνα!!!!Μάρτης είναι προπομπός της Άνοιξης ήδη οι αμυγδαλιές άνθησαν...σαν να καθυστέρησαν λίγο φέτος νομίζω....και τα βότανά μας όχι μόνο νοστιμεύουν τα φαγητά μας αλλά προσθέτουν και πολλά πολλά ιχνοστοιχεία μην ξεχνάμε τον σίδηρο της τσουκνίδας-για όλους όσους δεν τρώμε κρέας η τσουκνίδα είναι απαραίτητη....να είσαι πάντα καλά τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή