Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μαγειρεύω με βότανα, ένας συνοπτικός γευστικός οδηγός

   Tα βότανα συνήθως τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ώρα που μαγειρεύουμε , υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όπως-
-λάδι αρωματισμένο με βότανα
– ξύδι αρωματισμένο με βότανα
– σάλτσες αρωματισμένες με βότανα.
– τυρί αρωματισμένο με βότανα
– κρασί αρωματισμένο με βότανα ακόμα και
– αλάτι αρωματισμένο με βότανα – ας θυμηθούμε : Αλάτι αρωματισμένο με βότανα για υπέροχες υγιεινότατες γεύσεις
Οι σαλάτες,
τα βραστά και τα ψητά κρέατα,
τα ψητά λαχανικά,
τα ψάρια και τα χόρτα μας παίρνουν μια ευωδιαστή ιδιαίτερη γεύση και το σπουδαιότερο προσθέτουμε επιπλέον θρεπτικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες απαραίτητα για την....

read more:
https://botanologia.gr/mageireyo-me-votana-enas-synoptikos-geystikos-odigos/