Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τα βότανα και η ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα των αφεψημάτων τους

Τα βότανα και η ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα των αφεψημάτων τους μετά από προσθήκη μελιού, γάλακτος και λεμονιού
Τα αφεψήματα των:
μελισσόχορτου,
δεντρολίβανου,
χαμομηλιού και
φασκόμηλου έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ικανότητες και για αυτό χαρακτηρίζονται και ως αντιοξειδωτικά βότανα.
Αντιοξειδωτικό είναι ένα βότανο, το οποίο έχει την ιδιότητα να παρεμποδίζει τις αντιδράσεις και τα αποτελέσματα των ελεύθερων ριζών προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τον οργανισμό μας.
Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή άτομα που προκαλούν σοβαρότατες βλάβες στα κύτταρα μας  και συνδέονται με την πρόωρη γήρανση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου