Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ψωμάκι γρήγορο και νόστιμο με σόδα, μπύρα και μέλι

Ένα ψωμάκι γρήγορο και νόστιμο με σόδα, μπύρα και μέλι, θεϊκό όταν τρώγεται ζεστό!
Όταν έχω αλεύρι η φαντασία μου απογειώνεται και μπορώ να δημιουργήσω διάφορες φανταστικές λιχουδιές,αλμυρές ή γλυκιές!
Αδυναμία μου τα παντός είδους ψωμιά
Γνωστό και ως «η ουσία της ζωής», το ψωμάκι μας  παρασκευάζεται εδώ και 30.000 χρόνια και θεωρείται η πλέον πλήρης και φτηνή τροφή και
το πλέον βασικό βοηθητικό τρόφιμο σε περιόδους ακραίας διατροφικής ένδειας.
Θα σας δώσω μιά απλή-απλούστατη συνταγή για ένα νόστιμο ψωμάκι που τρώγεται σαν “λουκούμι”
Λοιπόν
χρησιμοποίησα περίπου
– 350gr αλεύρι βιολογικό για όλες τις χρήσεις
– 100gr αλεύρι ολικής
– μία κουταλιά της σούπας λάδι
– 330 ml μπύρα, ζεστή
– τρία κουταλάκια κοφτά-κοφτά σόδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου