Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Σολομός στη σχάρα με μουστάρδα, κουνουπίδι και βότανα

Ο σολομός μαγειρεμένος με λεμόνι και φρέσκα βότανα μας χαρίζει εξαίσια γεύση και ένα πλήθος θρεπτικά συστατικά!
– φρέσκο θυμάρι,
– μάραθο ή άνηθο
– δεντρολίβανο και
– ρίγανη-αγαπημένα και άκρως πολύτιμα βότανα-δένουν απόλυτα με το σολομό μας!
– και λεμόνι χωρίς φειδώ!
Συνοδεύουμε το φαγητό μας με κουνουπίδι μαγειρεμένο στον ατμό και “λουσμένο” με μία εξαίσια σάλτσα βινεγκρέτ που βάση της είναι:
– το λάδι,
– το λεμόνι και
– η μουστάρδα Dijon
Ένα υπέροχο γεύμα μεγάλης διατροφικής αξίας!
Για μιά πλούσια-πλούσια μερίδα* θα χρειαστούμε:
– μία μερίδα σολομό
-ένα μεγάλο λεμόνι κομμένο σε ροδέλες
read more:https://botanologia.gr/solomos-sti-schara-me-moystarda-koynoypidi-kai-votana/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου