Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ένα φυσικό αντιβιοτικό με σκόρδο, λεμόνι και μέλι.

Η ισχυρότατη αντιβακτηριακή και αντιβιοτική δράση του σκόρδου-Allium sativum και ένα υπέροχο βοτανικό ίαμα

Η εμφάνιση της αντοχής στα φάρμακα με μεθικιλλίνη είναι , δυστυχώς , εμφανής και παγκόσμια πρόκληση.
Η αναζήτηση εναλλακτικών αντιβιοτικών , τα οποία να είναι νέα, φυσικά, φυτικά, οικονομικά αποδοτικά και μη τοξικά, είναι ο στόχος και το έργο της παγκόσμιας υγείας.
Οι έρευνες που γίνονται για αυτό το σκοπό σε πάρα πολλά ερευνητικά κέντρα έχουν στρέψει την προσοχή του και στο ισχυρότατο σκόρδο.
Το σκόρδο έχει μακρά παράδοση ως φαρμακευτικό φυτό και η πρώτη γραπτή μαρτυρία για την προετοιμασία ενός ιατρικού φαρμάκου είναι γραμμένη με σφηνοειδή γραφή περίπου το 3000 π.Χ.
Οι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες για τα διάφορα παρασκευάσματα σκόρδου άρχισαν μόλις το 1939
Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα έδειξαν ότι το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικός αντιβακτηριακός παράγοντας για παθογόνους μικροοργανισμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου