Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Γαύρος λαδορίγανη με άφθονο σκόρδο

Γαύρος λαδορίγανη ή γαύρος μπουργέτο,μια πανεύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο,υγιεινό φαγητό γεμάτο αρώματα και υγεία.
Ένα φαγητό που μας έρχεται από πολύ παλιά,ένα comfort food-να το πούμε εμείς στη γλώσσα μας νοσταλγικό φαγητό-τόσο απλό αλλά με μεγάλη θερμιδική αξία και με ασυναγώνιστη γεύση
Το μπουργέτο είναι μιά πολύ παλιά συνταγή και τη συναντάμε σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας μας αλλά και σε πάρα πολλές μεσογειακές χώρες.
Έχει πολλές παραλλαγές και διάφορα παραφρασμένα ονόματα,το σημαντικό όμως είναι η υψηλή διατροφική του αξία και η υπέροχη νοστιμιά του.
Ας το χαρούμε.....
read more:https://botanologia.gr/gayros-ladorigani-me-afthono-skordo-i-gayros-mpoyrgeto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου