ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

''Πήγανον,άνηθον,μάλαθρον βράσον,δος πιείν και ιάται.Μάσα και αγριοσταφίδα και μαστίχη και ιαθήσεται''

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Το πιο ισχυρό βότανο μαγειρικής στον πλανήτη σε μια δυναμωτική σάλτσα

›
Aν αγαπάμε  την ελληνική κουζίνα   τότε το πιθανότερο είναι ότι απολαμβάνουμε τα οφέλη από  την άφθονη προσθήκη ρίγανης  στα περισσότερα φαγ...
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

πως να κάνουμε το δικό μας πετιμέζι - 1ος τρόπος

›
αυτή την εποχή σε όλες τις λαϊκές μας βρίσκουμε γευστικότατα σταφύλια, σχεδόν όλων των ποικιλιών, και θα ήταν κρίμα να μην κάνουμε το δι...

pesto με φύλλα άγριου σκόρδου και αλεσμένα αμύγδαλα

›
Ελάτε να κάνουμε ένα  πεντανόστιμο pesto με φύλλα σκόρδου και αμύγδαλα Τα ​​φύλλα άγριου σκόρδου είναι μια πραγματικά ξεχωριστή από...

O Θέμος Ποταμιάνος και η “Mαγειρική των περιστάσεων” ή όπως έλεγε “η μαγειρική της κατοχής”

›
ο Θέμος Ποταμιάνος έγραψε την «Mαγειρική των περιστάσεων» ή όπως αλλιώς την έλεγε "τη μαγειρική της κατοχής" το λιτό και αξιόλ...
Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ένα γευστικό και ιδανικό smoothie για επίπεδη κοιλιά!

›
                               Επίπεδη κοιλιά  : Ένας γευστικός και ιδανικός χυμός για να διώξουμε το λίπος από την κοιλιά μας Όταν τρ...

Ανακαλύπτοντας τον μηχανισμό της αυτοφαγίας

›
αυτοφαγία-πρόκειται για μια ζωτικής σημασίας –αλλά παραγνωρισμένη μέχρι πρόσφατα– βιολογική λειτουργία που επιτρέπει στα κύτταρα να «απο...

Οφθαλμικές σταγόνες κουρκουμίνης θεραπεύουν το γλαύκωμα

›
Η περίφημη  κουρκουμίνη του κουρκουμά  θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε οφθαλμικές σταγόνες για τη θεραπεία των πρώιμων σταδίων του γλαυ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Πληροφορίες

thalia
Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.