ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

''Πήγανον,άνηθον,μάλαθρον βράσον,δος πιείν και ιάται.Μάσα και αγριοσταφίδα και μαστίχη και ιαθήσεται''

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

πως μπορούμε να φυτέψουμε σκόρδα στη γλάστρα μας

›
φυτεύουμε σκόρδα στη γλάστρα μας για να έχουμε τα αρωματικά τους φύλλα όποτε τα χρειαζόμαστε Θέλω να σας δείξω πως φυτεύω τα σκόρ...

Το μέλι και 40 από τις πιο συχνές και πολύτιμες δράσεις του και ιδιότητες.

›
Το μέλι και οι χίλιες και μία χρήσεις του Μέλι –   το πανίσχυρο προϊόν των  μελισσών. Το μέλι   είναι ένα φυσική προϊόν που εκτιμάται για  τ...

πως να κάνουμε το δικό μας πετιμέζι - 2ος τρόπος

›
"πως να ετοιμάσουμε το δικό μας πετιμέζι" συνεχίζω την παράθεση επιλεγμένων αναρτήσεων για το "πως να ετοιμάσουμε το δικ...

Το πιο ισχυρό βότανο μαγειρικής στον πλανήτη σε μια δυναμωτική σάλτσα

›
Aν αγαπάμε  την ελληνική κουζίνα   τότε το πιθανότερο είναι ότι απολαμβάνουμε τα οφέλη από  την άφθονη προσθήκη ρίγανης  στα περισσότερα φαγ...
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

πως να κάνουμε το δικό μας πετιμέζι - 1ος τρόπος

›
αυτή την εποχή σε όλες τις λαϊκές μας βρίσκουμε γευστικότατα σταφύλια, σχεδόν όλων των ποικιλιών, και θα ήταν κρίμα να μην κάνουμε το δι...

pesto με φύλλα άγριου σκόρδου και αλεσμένα αμύγδαλα

›
Ελάτε να κάνουμε ένα  πεντανόστιμο pesto με φύλλα σκόρδου και αμύγδαλα Τα ​​φύλλα άγριου σκόρδου είναι μια πραγματικά ξεχωριστή από...

O Θέμος Ποταμιάνος και η “Mαγειρική των περιστάσεων” ή όπως έλεγε “η μαγειρική της κατοχής”

›
ο Θέμος Ποταμιάνος έγραψε την «Mαγειρική των περιστάσεων» ή όπως αλλιώς την έλεγε "τη μαγειρική της κατοχής" το λιτό και αξιόλ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Πληροφορίες

thalia
Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.