![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpj8Asq7T6ZS_MokjBIZ37spEuy6liwiB4wC5TAM5qoWFYhuiFjeLw_k6OhonBtrxKiYkz3AfWfPOMH976mA0RIBfIX6Ge6P9EurJih2dGVB8_OoQ--3gLjHQI6GbZE39pC7maQdVqDqL4MG4InYtGTEPwuYTY2ZCwHH8CK8kIQfD36OIxtAiseEQZhbI/w400-h266/%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B4%CE%BF-1-1.jpg)
-. δε αποθηκεύουμε κρεμμύδια και πατάτες μαζί, διότι και τα δύο παράγουν αναθυμιάσεις/αέρια που προκαλούν γρήγορη αλλοίωση του ενός ή του άλλου.
-. αν τύχει να αλατίσουμε υπερβολικά ένα φαγητό μας, απλά ρίχνουμε μέσα μια ξεφλουδισμένη πατάτα, η πατάτα θα απορροφήσει το υπερβολικό αλάτι.
-. δεν βάζουμε ποτέ τα εσπεριδοειδή μας, πορτοκάλια,
μανταρίνια,
λεμόνια,
λάιμ ή ντομάτες στο ψυγείο, διότι η χαμηλή θερμοκρασία υποβαθμίζει το άρωμα και τη γεύση τους!
-. όταν αποθηκεύουμε άδεια αεροστεγή δοχεία, ρίχνουμε μέσα μια πρέζα αλάτι για να μην αποκτούν άσκημη μυρωδιά!
-. αν το αλάτι μας “σβολιάζει”...
-. αν τύχει να αλατίσουμε υπερβολικά ένα φαγητό μας, απλά ρίχνουμε μέσα μια ξεφλουδισμένη πατάτα, η πατάτα θα απορροφήσει το υπερβολικό αλάτι.
-. δεν βάζουμε ποτέ τα εσπεριδοειδή μας, πορτοκάλια,
μανταρίνια,
λεμόνια,
λάιμ ή ντομάτες στο ψυγείο, διότι η χαμηλή θερμοκρασία υποβαθμίζει το άρωμα και τη γεύση τους!
-. όταν αποθηκεύουμε άδεια αεροστεγή δοχεία, ρίχνουμε μέσα μια πρέζα αλάτι για να μην αποκτούν άσκημη μυρωδιά!
-. αν το αλάτι μας “σβολιάζει”...