Σιγά-σιγά γίνεται κατανοητό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους αυτό που οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν σχεδόν συνέχεια τα τελευταία χρόνια – πως οι τροφές συμβάλλουν στη μακροζωία του ανθρώπινου οργανισμού.
Έχουν ομαδοποιηθεί τροφές που ,εκτός των άλλων , εμποδίζουν τη δημιουργία ρυτίδων και κατ΄ επέκταση συμβάλλουν στη υγεία,την ευζωία και την μακροζωία.
Βάσει αυτών των στοιχείων οι επιστήμονες έχουν συγκροτήσει δίαιτες κατά των γηρατειών.
Στις σαρδέλες,
στα ρεβίθια και στα ακτινίδια βρίσκεται- μεταξύ άλλων- το μυστικό της «αιώνιας» νεότητας επισημαίνουν Ελβετοί επιστήμονες από την Ακαδημία Δερματολογίας και Ογκολογίας,μαζί
με Ιταλούς συναδέλφους τους από τα Πανεπιστήμια της Σιένα, της Φλωρεντίας και του Μιλάνου.
Η έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 120 ατόμων διαφορετικών φύλων και ηλικιών, έδειξε ότι τα τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη όπως..
read more:https://botanologia.gr/makrozoia-kai-eyzoia-to-mystiko-toys-i-diatrofi/
read more:https://botanologia.gr/makrozoia-kai-eyzoia-to-mystiko-toys-i-diatrofi/