Καθιστά το πιάτο μας πλήρες.
Μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά,
όχι δεν είναι.
Αν και υπάρχουν τόσες πολλές συνταγές για να επιλέξουμε και να ξεκινήσουμε,ο ενθουσιασμός που νιώθουμε, όταν
έρχεται η μοναδική γεύση του φαγητού που εμείς με δική μας
πρωτοβουλία ,φαντασία και γνώση παρασκευάσαμε,επιλέγοντας τα υλικά παρασκευής του ,είναι μεγάλος και μπορεί να είναι η αρχή μια γευστικής πανδαισίας,ολωσδιόλου δικής μας επινόησης με αποτέλεσμα ιδανικά πιάτα.
Και εδώ δυό τρεις συμβουλές για το πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε....
read more:https://botanologia.gr/mageireyo-me-votana-enas-synoptikos-geystikos-odigos/