Στο άρθρο μου: Μαγειρεύω με βότανα,ένας συνοπτικός γευστικός οδηγός. έλεγα πως «το μαγείρεμα με βότανα είναι η πεμπτουσία της μαγειρικής.Καθιστά το πιάτο μας πλήρες.
Μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά,όχι δεν είναι.Αν και υπάρχουν τόσες πολλές συνταγές για να επιλέξουμε και να ξεκινήσουμε,ο ενθουσιασμός που νιώθουμε όταν έρχεται η μοναδική γεύση του φαγητού που εμείς, με δική μας πρωτοβουλία ,φαντασία και γνώση παρασκευάσαμε επιλέγοντας τα υλικά παρασκευής του ,είναι μεγάλος και μπορεί να είναι η αρχή μια γευστικής πανδαισίας,ολωσδιόλου δικής μας επινόησης με αποτέλεσμα ιδανικά πιάτα» και συνεχίζω:
Η φύση μας έχει προμηθεύσει πολλά – πολλά βότανα τα οποία προάγουν την υγεία μας.
Για να επιλέξουμε το κατάλληλο βότανο για κάποια ανισορροπία του οργανισμού μας πρέπει να γνωρίζουμε την χρήση και τις ιδιότητές του καθώς και τις κατάλληλες τεχνικές για την χρήση τους.
Τα βότανα όμως δεν είναι μόνο για να επαναφέρουν την ισορροπία του οργανισμού μας.
Ο καθοριστικός τους ρόλος είναι να διατηρούν και να προάγουν την υγεία μας.
Για αυτό πρέπει να τα χρησιμοποιούμε συχνά και ,το βασικότερο , με ασφαλείς τρόπους.
Ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους χρήσης είναι να εντάξουμε κάποια από αυτά στην καθημερινή μας μαγειρική....
read more:https://botanologia.gr/votana-poy-proagoyn-tin-ygeia-mas-mesa-apo-tin-kathimerini-mas-diatrofi/