Σκορδαλιά με καρύδια, ένα έδεσμα με φινετσάτη γεύση!
Κάθε χρόνο μέσα στην περίοδο της σαρακοστής είθισται να ετοιμάζουμε το τραπέζι μας με τη σκορδαλιά μας,
την αλιάδα μας,
το βακαλάο μας,
τα μύδια μας,
το χταπόδι μας,
το χαλβά μας!
Σε παλαιότερα άρθρα μου:
-είχαμε δει πως κάνουμε την κεφαλονίτικη αλιάδα-botanologia.gr
-είχαμε δει πιο λάδι είναι καλύτερο για το τηγάνισμα του βακαλάου-botanologia.gr
-είχαμε δει πως ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου-botanologia.gr,για αυτό σήμερα λέω να δούμε πως κάνουμε σκορδαλιά με καρύδια!