Σκόρδο και μέλι, ένα πανίσχυρο διατροφικό ίαμα – πως το φτιάχνω;
Πανεύκολα
-. καθαρίζω τα σκόρδα μου
-. τοποθετώ τις σκελίδες μου ολόκληρες ή κομμένες σε ροδέλες σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βάζο
-. ρίχνω στο βάζο μου τόσο μέλι, όσο να σκεπάζει πολύ καλά τις σκελίδες μου,
-. ανακατεύω πολύ καλά
-. κλείνω το βάζο μου και
-. το τοποθετώ στο πιο ψυχρό σημείο της κουζίνας μου,
-. κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, ανοίγω το βάζο μου, για να βγουν τυχόν αέρια, ανακατεύω και ξανακλείνω
-. μέρα με τη μέρα θα παρατηρώ μικροσκοπικές φυσαλίδες στο μέλι, σημαίνει ότι το σκόρδο μου έχει αρχίσει να “ζυμώνεται”,
-. μέρα με τη μέρα θα παρατηρώ το μέλι μου να γίνεται πιό ρευστό, αυτό γιατί το σκόρδο θα έχει αρχίσει να βγάζει τους χυμούς του στο μέλι...
Πανεύκολα
-. καθαρίζω τα σκόρδα μου
-. τοποθετώ τις σκελίδες μου ολόκληρες ή κομμένες σε ροδέλες σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βάζο
-. ρίχνω στο βάζο μου τόσο μέλι, όσο να σκεπάζει πολύ καλά τις σκελίδες μου,
-. ανακατεύω πολύ καλά
-. κλείνω το βάζο μου και
-. το τοποθετώ στο πιο ψυχρό σημείο της κουζίνας μου,
-. κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, ανοίγω το βάζο μου, για να βγουν τυχόν αέρια, ανακατεύω και ξανακλείνω
-. μέρα με τη μέρα θα παρατηρώ μικροσκοπικές φυσαλίδες στο μέλι, σημαίνει ότι το σκόρδο μου έχει αρχίσει να “ζυμώνεται”,
-. μέρα με τη μέρα θα παρατηρώ το μέλι μου να γίνεται πιό ρευστό, αυτό γιατί το σκόρδο θα έχει αρχίσει να βγάζει τους χυμούς του στο μέλι...