Herbal Medicine-Βοτανοθεραπεία Από την αρχαιότητα,τα βότανα εκτιμήθηκαν για τις αναλγητικές και θεραπευτικές τους ικανότητες. Σήμερα ένα ποσοστό περίπου 75% των φαρμάκων μας βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Οι κοινωνίες μας, διά μέσου των αιώνων, ανέπτυξαν τις δικές τους παραδόσεις για να καταφέρουν να κατανοήσουν τα φαρμακευτικά φυτά και τις χρήσεις τους. Κάποιες από αυτές τις παραδόσεις και τις ιατρικές πρακτικές μπορεί να μας φαίνονται παράδοξες και μαγικές, ενώ κάποιες άλλες λογικές και ορθολογιστικές, όλες τους όμως είναι προσπάθειες να ξεπεραστούν οι ασθένειες και ο πόνος και στο τέλος-τέλος να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής. Αυτά με λίγα λόγια ορίζουν την βοτανοθεραπεία.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Νύχια – Όμορφα και δυνατά με τη βοήθεια των βοτάνων και της διατροφής

 
Νύχια – Όμορφα και δυνατά με τη βοήθεια των βοτάνων,των βιταμινών,ειδικά της βιοτίνης,  και της πλήρης και ισορροπημένης διατροφής μας
Βιταμίνη Β7 για υγιή και δυνατά νύχια.

Όμορφα νύχια, γιατί η όψη των νυχιών μας είναι ο καθρέφτης της γενικότερης υγείας του οργανισμού μας.
Όπως και τα μαλλιά μας, έτσι και τα νύχια μας είναι εξαρτήματα του δέρματός μας και το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το εξωτερικό τους περίβλημα, το οποίο αποτελείται από κερατίνη.
Η δε δραστηριότητα των κυττάρων μας στις ρίζες των νυχιών μας είναι αδιάλειπτη.
Αυτός είναι και ο λόγος που τα νύχια μας δεν σταματούν ποτέ να αναπτύσσονται.
Η δε σάρκα μας που βρίσκεται από κάτω τους τροφοδοτείται με αίμα από πολλά μικρά αγγεία , δίνοντας στα νύχια μας αυτό το όμορφο ροζ χρώμα που έχουν.
Με άλλα λόγια τα νύχια μας δεν είναι μόνο....
read more:https://botanologia.gr/nychia-omorfa-kai-dynata-me-ti-voitheia-ton-votanon-kai-tis-diatrofis/