Η διατροφή του νου μπορεί να αποτρέψει τη νόσο Αλτσχάιμερ
Είναι το Alzheimer ένας καλός λόγος να τρώμε υγιεινά; Ναι μας λένε οι επιστήμονες,ας δούμε γιατί:
Οι επιλογές των τροφίμων που υιοθετούμε καθημερινά μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητες να εκδηλώσουμε τη νόσο Αλτσχάιμερ,διότι
έχει διαπιστωθεί πως οι άνθρωποι που είναι πιστοί σε μια διατροφή που περιλαμβάνει τρόφιμα όπως:
– τα πράσινα λαχανικά,
– τα μούρα και
– τα ψάρια είχαν μια σημαντική μείωση του κινδύνου απώλειας μνήμης.
Το πρόγραμμα της διατροφής αυτής ονομάζεται η δίαιτα του ΝΟΥ ή του εγκεφάλου και ας δούμε πώς λειτουργεί...
Είναι το Alzheimer ένας καλός λόγος να τρώμε υγιεινά; Ναι μας λένε οι επιστήμονες,ας δούμε γιατί:
Οι επιλογές των τροφίμων που υιοθετούμε καθημερινά μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητες να εκδηλώσουμε τη νόσο Αλτσχάιμερ,διότι
έχει διαπιστωθεί πως οι άνθρωποι που είναι πιστοί σε μια διατροφή που περιλαμβάνει τρόφιμα όπως:
– τα πράσινα λαχανικά,
– τα μούρα και
– τα ψάρια είχαν μια σημαντική μείωση του κινδύνου απώλειας μνήμης.
Το πρόγραμμα της διατροφής αυτής ονομάζεται η δίαιτα του ΝΟΥ ή του εγκεφάλου και ας δούμε πώς λειτουργεί...
21 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τη νόσο Alzheimer και πως η διατροφή “του εγκεφάλου” μπορεί να αποτρέψει τη νόσο
read more:https://botanologia.gr/21-septemvrioy-pagkosmia-imera-eyaisthitopoiisis-gia-ti-noso-alzheimer/