Στις συνταγές μου υγείας θα έχω διάφορα πιάτα που θα είναι και νόστιμα, αλλά και θα μας προσφέρουν τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και που χρειάζεται ο οργανισμός μας για την εύρυθμη λειτουργία του!
Μπορεί λίγο να μας ξενίζει, στην αρχή, η γεύση τους αλλά π.χ οι φακές είναι νοστιμότερες με λεμόνι ή με ντομάτα και το βασικότερο δεν παρεμποδίζουμε την απορρόφηση του πολύτιμου σιδήρου!
Ρεβίθια και μπιζέλια, λοιπόν, με κουρκούμι και κουνουπίδι.
Και θα χρειαστούμε:
-μισό ποτήρι λάδι
-ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-δύο σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
-μία κουταλιά της σούπας κουρκούμι
-ένα τέταρτο από το κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο...
read more:https://botanologia.gr/revithia-me-mpizelia-koynoypidi-kai-afthona-mpacharika/
Μπορεί λίγο να μας ξενίζει, στην αρχή, η γεύση τους αλλά π.χ οι φακές είναι νοστιμότερες με λεμόνι ή με ντομάτα και το βασικότερο δεν παρεμποδίζουμε την απορρόφηση του πολύτιμου σιδήρου!
Ρεβίθια και μπιζέλια, λοιπόν, με κουρκούμι και κουνουπίδι.
Και θα χρειαστούμε:
-μισό ποτήρι λάδι
-ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-δύο σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
-μία κουταλιά της σούπας κουρκούμι
-ένα τέταρτο από το κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο...
read more:https://botanologia.gr/revithia-me-mpizelia-koynoypidi-kai-afthona-mpacharika/