ναι;
Πάμε λοιπόν.
Άλλο μπαχαρικό είναι η κανέλα και άλλο η κασσία.
Πολύ-πολύ συχνά τα δυο μπαχαρικά συγχέονται και όταν είναι σε σκόνη είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε.
Η κασσία προέρχεται από την Κίνα και το Βιετνάμ και είναι ένα πολύ πιο παχύ και χονδροειδές προϊόν , ενώ η κανέλα από την Κεϋλάνη είναι έλα ντελικάτο λεπτό προϊόν.
Η cassia είναι πολύ πιο φτηνή από την κανέλα και πωλείται συχνά αντί αυτής.
Εμείς όμως πως μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε;
Ένας τρόπος για να ξεχωρίσουμε τα ξυλάκια της κανέλας από της κασσίας είναι να παρατηρήσουμε πολύ – πολύ καλά τους δύο φλοιούς.
Ας δούμε την κασσία...