Όταν θέλουμε να πιούμε ένα χυμό φρούτων γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο χυμός που θα κάνουμε με τα δικά μας φρέσκα φρούτα δεν έχει καμία σχέση με τους έτοιμους εμφιαλωμένους χυμούς.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το ξύδι και ειδικά το μηλόξιδο , διότι το μηλόξιδο που θα ετοιμάσουμε εμείς – έστω και αν την πρώτη φορά δεν το επιτύχουμε 100% – απέχει παρασάγγες από το έτοιμο εμφιαλωμένο του εμπορίου.
Και το βασικότερο έχουμε ένα προϊόν του οποίου τα οφέλη στην υγεία μας είναι πάρα-πάρα πολλά.
Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε το δικό μας μηλόξιδο ,ειδικά αυτή την εποχή που τα μήλα είναι στην πλήρη ωρίμανσή τους!
βήμα 1:
Παίρνουμε δέκα ολόκληρα μήλα , τα οποία πλένουμε πολύ-πολύ καλά , τα σκουπίζουμε επίσης πολύ καλά ,
τα κόβουμε σε μικρά – μικρά κομμάτια και τα βάζουμε....
read more: https://botanologia.gr/miloxido-enas-eykolos-tropos-na-kanoyme-to-diko-mas-miloxido/