Dr. William Li – Το φαγητό μας πολλές φορές, διακυβεύει πραγματικά την υγεία μας…
Το πως αντιμετωπίζουμε το φαγητό μας κάνει τη διαφορά…
Αν σιγοβράσουμε για μισή ώρα τη ντομάτα μας αυξάνουμε 250 φορές περισσότερο τη βιοδιαθεσιμότητα του πανίσχυρου λυκοπενίου και επειδή το λυκοπένιο λατρεύει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αυτό που βγαίνει από τις ισχυρότατες ελιές που φύονται στην ελληνική γη, αν του το προσθέσουμε αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τη βιοδιαθεσιμότητά του.
Και βέβαια δεν είναι μόνο τα τρόφιμα αλλά και ο τρόπος που ο οργανισμός του καθενός μας αντιδρά σε αυτά…
Ας σκεφτούμε την υγεία με έναν διαφορετικό τρόπο – υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας αλλά και η παρουσία αμυντικών συστημάτων, τα οποία υπερασπίζονται κάθε όργανό μας, κάθε ιστό μας, κάθε κύτταρό μας ανά πάσα στιγμή, από την ώρα που θα γεννηθούμε μέχρι την ώρα που θα πεθάνουμε…
Αλλά τελικά τι γνωρίζουμε για τα αμυντικά συστήματα του οργανισμού μας;*
Το πως αντιμετωπίζουμε το φαγητό μας κάνει τη διαφορά…
Αν σιγοβράσουμε για μισή ώρα τη ντομάτα μας αυξάνουμε 250 φορές περισσότερο τη βιοδιαθεσιμότητα του πανίσχυρου λυκοπενίου και επειδή το λυκοπένιο λατρεύει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αυτό που βγαίνει από τις ισχυρότατες ελιές που φύονται στην ελληνική γη, αν του το προσθέσουμε αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τη βιοδιαθεσιμότητά του.
Και βέβαια δεν είναι μόνο τα τρόφιμα αλλά και ο τρόπος που ο οργανισμός του καθενός μας αντιδρά σε αυτά…
Ας σκεφτούμε την υγεία με έναν διαφορετικό τρόπο – υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας αλλά και η παρουσία αμυντικών συστημάτων, τα οποία υπερασπίζονται κάθε όργανό μας, κάθε ιστό μας, κάθε κύτταρό μας ανά πάσα στιγμή, από την ώρα που θα γεννηθούμε μέχρι την ώρα που θα πεθάνουμε…
Αλλά τελικά τι γνωρίζουμε για τα αμυντικά συστήματα του οργανισμού μας;*