Herbal Medicine-Βοτανοθεραπεία Από την αρχαιότητα,τα βότανα εκτιμήθηκαν για τις αναλγητικές και θεραπευτικές τους ικανότητες. Σήμερα ένα ποσοστό περίπου 75% των φαρμάκων μας βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Οι κοινωνίες μας, διά μέσου των αιώνων, ανέπτυξαν τις δικές τους παραδόσεις για να καταφέρουν να κατανοήσουν τα φαρμακευτικά φυτά και τις χρήσεις τους. Κάποιες από αυτές τις παραδόσεις και τις ιατρικές πρακτικές μπορεί να μας φαίνονται παράδοξες και μαγικές, ενώ κάποιες άλλες λογικές και ορθολογιστικές, όλες τους όμως είναι προσπάθειες να ξεπεραστούν οι ασθένειες και ο πόνος και στο τέλος-τέλος να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής. Αυτά με λίγα λόγια ορίζουν την βοτανοθεραπεία.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Λόγω των ημερών σας κερνάω ένα νοστιμότατο κέικ με ταχίνι και σταγόνες σοκολάτας

Ένα πεντανόστιμο γλυκάκι από εμένα για όλους τους εορτάζοντες, αλλά και για όλους όσους με διαβάζουν, συνοδευόμενο από τις ευχές μου για υγεία και ευζωία - όλοι μπορούμε και πρέπει να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι και όσοι είστε δίπλα στην παραλία, περπατήστε στην άμμο και αφεθείτε στην αρμονία που υπάρχει στο χώρο και σας περιβάλει!!!
Νοστιμότατο κέικ με ταχίνι και σταγόνες σοκολάτας
Λόγω των ημερών λοιπόν, και επειδή όλων ο οργανισμός ζητούσε γλυκάκι, αποφάσισα να κλειστώ για λίγο και να ετοιμάσω ένα απλό αλλά νοστιμότατο κέικ με ταχίνι...
read more:
https://botanologia.gr/logo-ton-imeron-sas-kernao-ena-nostimotato-keik-me-tachini-kai-stagones-sokolatas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου