ναι;
Πάμε λοιπόν.
Άλλο μπαχαρικό είναι η κανέλα και άλλο η κασσία.
Πολύ-πολύ συχνά τα δυο μπαχαρικά συγχέονται και όταν είναι σε σκόνη είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε.
Η κασσία προέρχεται από την Κίνα και το Βιετνάμ και είναι ένα πολύ πιο παχύ και χονδροειδές προϊόν , ενώ η κανέλα από την Κεϋλάνη είναι έλα ντελικάτο λεπτό προϊόν.
Η cassia είναι πολύ πιο φτηνή από την κανέλα και πωλείται συχνά αντί αυτής.
Εμείς όμως πως μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε;
Ένας τρόπος για να ξεχωρίσουμε τα ξυλάκια της κανέλας από της κασσίας είναι να παρατηρήσουμε πολύ – πολύ καλά τους δύο φλοιούς.
Ας δούμε την κασσία...
thank you for this article
ΑπάντησηΔιαγραφήμπραβω σας ευχαριστω
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια για το τόσο κατατοπιστικό άρθρο,
ΑπάντησηΔιαγραφήμπράβο για την λεπτομερή ανάλυση.
ευχαριστώ πολύ, μου είναι πολύ χρήσιμο.
ευχαριστώ πολύ!!!
Διαγραφήκαι
χαίρομαι ιδιαίτερα....
Κατάλαβα... Κανέλα πραγματικά δεν έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ τελικά!!! :-\
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ!!!
Διαγραφήthalia
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
ΑπάντησηΔιαγραφή