Σπιτική παχύρευστη πάστα, που μας βοηθά να περνάμε ανώδυνα ένα κρυολόγημα*,
τη ρινική συμφόρηση,
την καταρροή,
τον πονόλαιμο και το βήχα που το συνοδεύουν.
Η “πάστα” είναι πολύ απλή στην παρασκευή και απαιτεί μόνο τρία ισχυρά συστατικά:
μέλι,
λεμόνι και τζίντζερ.
Θα χρειαστώ*****
250gr φρέσκια ρίζα τζίντζερ
ένα ολόκληρο φρεσκότατο λεμόνι
ένα φλιτζάνι μέλι – προσοχή στο μέλι, να είναι αρίστης ποιότητας και ει δυνατόν βιολογικό
Πως εργάζομαι
– πλένω πολύ καλά τη ρίζα του τζίντζερ και την καθαρίζω,
– την κόβω σε παχιές ροδέλες και
– την ρίχνω στο μπλέντερ,
– πλένω πολύ καλά το λεμόνι μου και...
τη ρινική συμφόρηση,
την καταρροή,
τον πονόλαιμο και το βήχα που το συνοδεύουν.
Η “πάστα” είναι πολύ απλή στην παρασκευή και απαιτεί μόνο τρία ισχυρά συστατικά:
μέλι,
λεμόνι και τζίντζερ.
Θα χρειαστώ*****
250gr φρέσκια ρίζα τζίντζερ
ένα ολόκληρο φρεσκότατο λεμόνι
ένα φλιτζάνι μέλι – προσοχή στο μέλι, να είναι αρίστης ποιότητας και ει δυνατόν βιολογικό
Πως εργάζομαι
– πλένω πολύ καλά τη ρίζα του τζίντζερ και την καθαρίζω,
– την κόβω σε παχιές ροδέλες και
– την ρίχνω στο μπλέντερ,
– πλένω πολύ καλά το λεμόνι μου και...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου